keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Prison Island

Tuli koettua jotain uutta, Prison Island (vankilasaari) Jyväskylässä. Paikka ei ole perinteinen pakohuone (Escape Room). Vankila-alueella jokaisessa sellissä on erilainen tehtävä suoritettavaksi. Seikkailut ovat avovankilassa. Kannattaa kerätä vähintään 3 hengen porukka.

Pelin tarkoituksena on ratkaista tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana.

Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan. Selliin mennessänne joukkueen ensimmäinen tehtävä on ratkaista mitä sellissä tulee tehdä. Kun luulette tietävänne tehtävän, tulee se suorittaa mahdollisimman pian, ennen kuin aika tulee vastaan. Jos ratkaisu ei avaudu ensimmäisellä yrityksellä, niin voit aina palata samaan selliin uudestaan – niin kauan kuin aikaa on.

Paikalle tullessanne jokainen joukkue saa oman nimen ja avaimen selleihin. Vapaana olevan sellin tunnistaa vihreänä palavasta valosta oven luona ja selliin pääsee näyttämällä avainta heti valon alapuolella olevaan paneeliin. Sellejä voi kiertää omaan tahtiin, mutta aika on aina rajana.

Paikka on mielenkiintoinen kokemuksena. Itse pidän vankilasaarta parempana kokemuksena kuin pakohuonetta. Vankilasaarella on erilaisia tehtäviä. Pakohuoneessa on yksi tehtävä, jossa on niin sanottu punainen lanka.

Käy kokeilemassa - Suosittelen.

Ei kommentteja: