lauantai 22. marraskuuta 2014

Himoksen kansalaisaktivistit

Komppaan ryhmämme yhden "kansalaisaktivistin" hyvää ajatuksen juoksua. Tässä on koko kupletin juoni tiivistettynä.


Jämsän Seutu - lehden ilvestelijän kirjoitus ja heitto "Kourallinen niin sanottuja kansalaisaktivisteja" oli loukkaus ryhmäämme kohtaan.

Minulle mielestäni nyt asia ja aikayhteydestä selvisi kuka on ainakin tämän kertainen Ilvestelijä: Himoksen sovun julkein ja sinnikkäin vastustaja.

Onkohan koko Himoksen kiista-asiassa käymässä niin, että ns. muunnetusta totuudesta tulee totuus, kun sitä riittävän kauan hoetaan. Kiistojen ydin on kuitenkin edelleen se, että aikaisemmin vuonna 2005 tehdyn vuokrasopimuksen edelle pistettiin myöhemmin tulleen grynderin vaatimukset ja samalla nolleerattiin aikaisemmin tehdyssä vuokrasopimuksessa sovitut Hiihtokeskuksen oikeudet.

Kuka tahansa ei omalla kohdallaan pitäisi oikeudenmukaisena sitä, että jonkun sopimuskumppanin kanssa tekemänsä sopimuksen edelle laitettaisiin jonkun muun myöhemmin saman sopimuskumppanin kanssa tekemä sopimus. Sellaisessa tapauksessa jos vaatimus sopimuksen noudattamisesta ei riitä ja oikeuksistaan haluaa pitää kiinni, on niitä vaadittava oikeudessa.

Jämsän Seutu - lehti on vuosien ajan jo ottanut Himos kiistoissa tuomarin roolin, kun sen pitäisi olla neutraali tiedonvälittäjä.