torstai 11. tammikuuta 2024

Tyyppitesti

Tein Duunitorin tyyppitestin ja tulos on seuraava:

Olet luonteeltasi Organisaattori.

Suorasukainen, tehokas ja taitava organisoija. Sinulla on kyky järjestää asiat niin, että tavoitteet saavutetaan. Olet luontainen tavoitteiden toteuttaja. Haluat valvoa, että asiat hoituvat oikein. Kiinnität jo ennakkoon huomiota haasteisiin ja olet varsin kriittinen. Haluat ohjata prosesseja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Olet ulospäinsuuntautunut. Hakeudut mielelläsi tilanteisiin, joissa on muita ihmisiä ja voit olla heidän kansaan vuorovaikutuksessa. Koska teet mielelläsi asioita yhdessä muiden kanssa, saat aikaan parhaat tulokset työskennellessäsi ryhmässä. Viestit mieluummin puhumalla kuin kirjoittamalla. Rentoudut todennäköisesti paremmin mukavassa seurassa kuin itseksesi.

Tarkastelet ympäristöäsi ja maailman menoa mieluummin konkreettisten, aisteilla havaittavien ja mitattavien tosiasioiden kautta kuin pohtisit uusia mahdollisuuksia tai asioiden välisiä keskinäisiä suhteita. Hallitset hyvin yksityiskohdat, etkä tee niissä juurikaan virheitä. Rakennat kokonaiskuvan yksityiskohdista pala palata omaa järjestystäsi noudattaen. Sinusta on mukavampaa soveltaa oppimiasi asioita kuin lähteä radikaalisti muuttamaan asioita.

Luot käsityksesi ja teet päätöksesi todennäköisesti objektiivisen analyysin kautta. Tosiasiat (faktat) ovat sinulle tärkeämpiä kuin ihmisten mielipiteet tai fiilikset. Sovellat sinulle tärkeitä periaatteita ratkaistaessasi asioita. Tämä saattaa joistakin muista vaikuttaa jopa kovalta suhtautumiselta asioihin. Kriittisen suhtautumisesi avulla saat kuitenkin asioihin selkeyttä ja johdonmukaisuutta. Osaat usein perustella tekemäsi päätökset hyvin loogisesti.

Olet todennäköisesti sitä mieltä, että ennen toiminnan aloittamista on hyvä tehdä päätös ja suunnitelma, miten asiassa edetään kohti tavoitetta. Hyvään suunnitelmaan kuuluu aina aikataulu, jota pitää noudattaa. Jos asiat ovat kiinni sinusta, ne valmistuvat määräajassa tai hieman ennen. Näin jää vielä aikaa tarkistaa, että kaikki on kohdallaan. Sinulle on tärkeää se, että tavoitteeseen päästään silloin milloin pitää ja on sovittu.

Ei kommentteja: