sunnuntai 15. joulukuuta 2019

eFatbike - Iso Ahonvuori

Koitti joulukuun puoliväli ja olin potenut enemmän ja vähemmän flunssaa, kolmisen viikkoa. Ratsuni oli ollut pilttuussa autotallissa. Suunnaksi otin Viinasuon laavun Notskilla -blogin vihjeen perusteella. Räntää vihmoi ja oli jo hämärtämässä.

Ensin otin suunnan Kastjärventielle. Tie oli jäinen, urainen ja/tai luminen. Matkani eteni hitaasti, koska en halunnut kaatua ja loukkaantua. Kastjärven loppupäässä käännyin oikeaan Hammaskalliontielle. Sitten ajelin hieman Pykälään päin ja tarkistin kännystäni Viinasuon laavulle johtavan polun alkupään. Polku oli kohtalaisen luminen. Noin 50 m ajelin polkua, kunnes kellahdin vasemmalle kyljelle pusikkoon. Nousin ylös ja tuumailin hetken. Jos tänne tuuperrun, niin kuka mut täältä löytää. Siispä käännyin takaisin päin. Ihan Viinasuon laadulle saakka en päässyt.

Ajelin uraista, jäistä ja lumista Hammaskalliontietä Rauhalan talolle. Viisauksissani valitsin hiihtolatu-uran. Hetken ajettuani totesin, että ei ole helppo reitti. Sitkeästi vain eteenpäin. Särkijärvi II kohdalla meni tielle. Siitä sitten puikkelehdin asuntoalueiden poikki keskustaan ja pian olinkin jo Pispalassa.

Iso Ahonvuori tuli kierrettyä.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 13,6 km
Aika 1:17


Ei kommentteja: