maanantai 17. kesäkuuta 2019

eFatbike - Jämsänniemi kiertäen

Hellekeli oli päällä ja mittari näytti yli + 25 C. Parin päivän oli ollut tavoitteena kiertää Jämsänniemi. Nyt oli sen aika. Litra juomaa ja pussillinen lakuja reppuun ja matkaan.

Ensin painelin Himoksen ohi Sammallahteen. Siitä sitten käännyin Tarvajärventielle vasempaan. Ajastaan olin Vaherin ristillä. Piipahdin satamassa viinapirua morjenstamassa. Siemaisin juotavaa ja otin muutaman lakun. Seuraava kohde oli Pajulahti. Heilassa alkoi sitten hieman ripsimään ja jyrisemään. Jyrinää oli Himoksen päällä ja Jämsässä. Kaikesta huolimatta ei oikein satanut.

Reitin raadollisin mäki oli Heilan jälkeen Lehjulantien risteyksen jälkeen. Tehot tappiin, pykälsin kakkoselle ja sitten alkoi polkeminen. Oli muuten tiukka mäki. Jokisuuntie oli jo edelliseltä reissulta tuttu ja sitä menin. Ruotsulan ohitin sukkelaan ja siellä asfaltti oli aivan märkä. Tovin kuluttua olin jo Pispalassa.

Koko Jämsänniemi tuli kierrettyä. Eikä muuten ollut edes paha, tosin aika mäkinen, kuten Jämsäläiset maastot yleensä. Näytöltä otin kuvat akun jäljellä olevasta virtatiedosta Turbo ja Eco asennolla, 5 ja 11. Eli vielä ois ehkä kympin tai viistoista vetänyt.

Sitten lopuksi reissun viimeistely: pyörän pesu, akku lataukseen, mies jokeen ja sitten suihku. Oli syntynyt uusi mies.

Seuraava reitti onkin epäselvä. Laitetaan alitajuntaan muhimaan. Ajastaan putkahtaa ulos.

Sport Tracker näytti seuraavaa:
Matka 55,1 km
Aika 2:22
Keskinopeus 23,2 km/hEi kommentteja: