perjantai 14. kesäkuuta 2019

eFatbike - Turkinkylä tutuksi

Metsään tahdoin mennä nyt. Ratsuni selkään kiipesin ja suuntasin Turkinkylälle. Hiekkatieosuus alkoi Peuramäentieltä. Mitä pidemmälle tietä ajoin sen heikompi kunto tiellä oli ja sitä korkeammalla olin. Ajastaan tie loppui ja muuttui kiviseksi poluksi. Ajaminen onnistui, mutta haasteellinen oli. Loppuosa polusta oli erittäin jyrkkää alamäkeä. Taluttamiseksi meni.

Sitten suuntasin Metsälinnan ohitse. Tielle oli kaatunut monta kuusta ja menin niiden alitse. Onnelan jälkeen käännyin takavasempaan ja ajelin Kotiojalle. Lammen miljöö oli todella idyllinen. Siellä jonkun hermo lepää, kyllä niin hienolta paikalta näytti. Siitä sitten jatkoin Haukkamäen kiertäen Tyryntielle. Käännyin Jämsään päin ja Vainiolan kohdalta otin vasempaan. Siitä sitten sytkytellen tiukkaan ylämäkeen Kettupaljakalle. Mäki oli melkein ajettavissa. Jouduin pariin otteeseen taluttamaan. Sieltä sitten laskettelin pitkän alamäen Tennilän vieritse Jokisuuntien ristille.

Lopuksi ajelin Jokisuun kautta Keskisen alueelle ja muutaman kiemuran kautta Pispalaan.

Keskinopeus jäi alhaiseksi vaikeiden osuuksien takia. Maksiminopeus oli reilut 55 km/h Turkinkyläntien isossa alamäessä.

Sport Tracker näytti seuraavaa:
Matka 32,3 km
Aika 1:54
Keskinopeus 17,0 km/h


Ei kommentteja: