tiistai 24. huhtikuuta 2018

Miksi rakentaa mökki Himokselle?

Tuumailin sitä, että mikä on se Himoksen vetovoima. Alueella on kolme erilaista toimintoa; golf, festarit ja laskettelu.

Golffista ei ymmärrä muutakuin, että se valkoinen pallo pitää saada mahdollisimman vähin lyönnein reikään. Kenttä on vielä jokseenkin uusi. Osa on kommentoinut kenttää vaikeaksi ja haastettahan pitää olla.

Festarit on yksi iso osa kesäistä Himosta: Kesän viikonloput ovat jo täynnä ja osa festareista on jo sijoittunut kevääseen ja syksyyn. Juuri yhtä festaria kesässä tai ainakaan kahta enempää ei perinteinen suomalainen kierrä. Se on hyvä, että festareita on joka lähtöön. Yksi festari kerää muutamaksi yöksi matkailijoita kerrallaan.

Laskettelu on osan Himoksen antia. Keskus on Suomen viidenneksi suurin. Laskettelua voi harrastaa noin neljänä tai viitenä kuukautena vuodessa. Väkeä se vetää vauvasta vaariin (3-83 v). Rinnekokonaisuutta kehutaan monipuoliseksi ja hyvin hoidetuksi sekä myös turvalliseksi.

Mutta miksi joku ostaa mökin juuri Himokselta?

Mielestäni se ei ole golf. Enkä oikein usko, että se on festaritkaan. Ehkä se on kuitenkin laskettelu. Johtuuko näkemykseni siitä, että olen laskettelija, en himogolffaaja enkä festarien kiertäjä.

Onko katsantokantani laskettelijana kuitenkin liian suppea?

Ei kommentteja: