lauantai 23. tammikuuta 2016

Keski-Suomi tarvitsee Jämsän - EI toisinpäin

Noudin taas sen ilmaisen Keskisuomalaisen la 23.1.2016 postilaatikostani. Vieläkän en tiedä, mikä taho on sen minulle kustantanut? Näyttäisi sille, että taho on Keski-Suomi, joka kaikin mahdollisin lobbauskeinoin haluaa pitää Jämsän Keski-Suomessa.

Näyttäsi sille, että Keski-Suomi tarvitsee Jämsän muuten tulee Keski-Suomen loppu. Loppuu tulevalta maakuntajohtajalta hommat ennenkuin kerkeää edes alkamaankaan. Keskisuomalainen  lehtenä aloittaa kuolinkouristukset - sen verran kovalla panoksella ollaan tänäänkin liikkeellä. Kokoomuspoliitikot menettävät valtansa, niinkuin moni muukin puolue. Ja hännän huippuna toimittaja Salmiselta katoaa työt. Pelko on hirmuinen.

Mutta Keski-Suomen lobbaus jatkuu ja oikein olan takaa annetaan. Näyttäisi sille, että jokaiselle päivälle on toteutettu oikein rautaisannos Keski-Suomi lobbausta. Tämä päivä ei ollut ollenkaan poikkeus.

Tämän päivän lehden kirjoituksien mukaan tulee hyvin selville se, että Keski-Suomi tarvitsee Jämsän. Sen verran kovaa tekstiä on taas kirjoitettu. Ja Jämsä ei suinkaan tarvitse Keski-Suomea, kuten lehdessä on mainittu. Tämä johtopäätöksen voi tehdä, kun lehden lukee.

Ja heti etusivulta alkaa lobbaus.
 Miten niin Pirkanmaalla ei ole intoa tukea Jämsää?


Sitten sisäsivuilla lobbaus jatkuu Keski-Suomen kokoomuksen taholta
- Mitä ennalta arvaaamattomia seurauksia maakunnan vaihdos voi aiheuttaa?


Sitten tuleva maakuntajohtaja Tapani Mattila lobbaa
- Millä perustein Pirkanmaan rahaa ei voida vanhan maakuntarajan taakse antaa, koska olisimmehan silloin osa Pirkanmaata?


Mattila jatkaa lobbaustaan.
- Mikä tosiasia on se, että Jämsä kuuluu jatkossa Keski-Suomeen?


Ja Mattila jatkaa..
- Miten Pirkanmaan käytännön vastaanotto saattaisi olla nihkeä?


Toimittaja Salminen lobbaa...
- Miten jokaisessa taajamassa tällä aikataululla järjestetään kuulemistilaisuus?