perjantai 11. syyskuuta 2015

Heikki Hämäläinen - Kannanotto AY-liikkeiden vastatoimin

Nuoruuden partiokaverini Heikki Hämäläinen kirjoittaa osuvasti ja teksti sopii hyvin ajatuksiini. Ohessa suora lainaus Heikin Facebook kirjoituksesta.

Tää on niin tätä. Ay-liikkeet aloittivat mielenilmaisunsa asiasta, joka realisoituu ehkä vasta 2017 tai aikaisintaan syksyllä 2016.

Osaako AY -liike tehdä mitään muuta enää kuin lakkoilla ja marssituttaa ihmiset ulos työpaikoilta???

Heille annettiin tavoitteet mihin pitää päästä ja kaksi kertaa aloitettiin neuvottelut, jotka päättyivät tuloksettomina. Eikä liitoissa ole vieläkään tajuttu, että ihan oikeasti jotain pitää tehdä!!!

Sipilä selvästi sanoi, että hän ilomielen ottaa konkreettiset ehdotukset vastaan, jolla vastaavat työvoimakustannusten säästöt saadaan aikaiseksi. Hallituksen keinot ovat nyt tiedossa.

Eikös nyt liittojen viisaiden (??) pitäisi päät höyryten miettiä, miten siihen päästään heille sopivin keinoin. Eikä keskittyä entisestään romuttamaan Suomen muutenkin todella huonoa taloustilannetta.

Faktahan on se, että nykyisellä menolla ei voi jatkaa.

Mielestäni liitoilla on nyt näytön paikka! Näyttäkää, että osaatte tehdä vielä jotain yhteiseksi hyväksi ja että Teistä on vielä johonkin muuhunkin, kuin suunsoittoon ja lakkoiluun.

PS. Ennen kun joku rupeaa kovasti valittamaan, niin voi katsoa faktat kuka tässä maassa oikeasti maksaa valtaosan veroista. Minä en kuulu tähän 7-10 %, joka maksaa verotuloista yli 80%. Noin 6.000 euroa / kk ansaitseviin.