lauantai 2. kesäkuuta 2012

Jennistä Jämsän Ämmä

Vuonna 2010 Jämsänjoki virtaa -hanke käynnistettiin muutaman vuoden suunnittelun jälkeen. Silloin Jämsänjoki oli vielä Jämsäläisille jokseenkin tuntematon tai ainakin tuntemattomampi kuin nyt.

Hankkeen aikana Jämsäjoki on tullut tutuksi monille jämsäläisille tutuksi erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kautta. Järjestettyihin tapahtumiin on osallistunut jo noin 10 000 henkeä tähän mennessä. Hankkeesta saatu palaute on ollut yksinomaan myönteistä. Ihmiset ovat kiitelleet Jämsänjoki virtaa -hanketta ja lukuisia sen tapahtumia sekä niissä olleita lukuisia eri järjestäjiä. Kaikki tämä on saatu aikaan eri osapuolten voimakkaalla ja positiivisella yhteistyöllä.

Tämän kaiken takana on mielestäni energisyyttä ja positiivisuutta uhkuva hankepäällikkö Jenni Tiainen. Hän on taitavasti koonnut eri osapuolet yhteen ja tilaisuuksia toisensa perään on järjestetty ja jokaisessa on teemana ollut Jämsänjoki. Ilman tätä Jennin energisyyttä ja positiivisuutta ei hanke olisi saanut näin suuria mittasuhteita. Hankkeen ohjausryhmänkin tavoitteet ovat noin kolminkertaistuneet siitä, mitä alun perin ajateltiin.

Nuoresta iästä huolimatta Jenni on saanut ihmiset koottua tiiviiksi positiiviseksi ryhmäksi tekemään Jämsänjokea sen ympäristöineen tutuksi jämsäläisille ja Jämsässä liikkuville matkailijoille.

Mielestäni Jenni Tiainen ansaitsee Jämsän Ämmän arvon tuolla iloisella, positiivisella ja energisellä luonteella.

Ei kommentteja: