lauantai 23. joulukuuta 2023

Python putkessa poikittain - Osa 2

Taas oli sunnuntai 17.12.2023  ja python oli viemärissä toisen kerran poikittain. Edellisen kerran oli elokuussa ja sekin oli sunnuntai. Ei auttanut kuin soittaa Erkki Salminen Oy:n, koska jätevesi ei poistunut talosta. Reilun puolen tunnin kuluttua saapui nuori reipas mies paikalle, sama kuin elokuussakin. Tiesin, että homma hoituisi erinomaisen hienosti aiemman kokemuksen mukaan.

Auto jätettiin Pispalantielle ja sitten 100 metristä myyräysletkua vietiin kaupungin kaivolle päin. Letku työnnettiin viemäriin ja pian tukko oli pois.

Sovimme, että tiistaina 19.12.2023 tulee paremmalla ajalla kuvaamaan putken, koska syy oli saatava selville. Muuten putken tukkeutuminen tulee jatkumaan.

Koitti se sovittu tiistai ja lähdettiin liikkeelle sakokaivosta molempiin suuntiin kuvaamalla putki. 


Toinen kuvaussuunta sakokaivosta oli taloon päin. Videolta selviää, että putki on kunnossa sinne päin.


Ja toinen kuvaussuunta oli sakokaivosta kaupungin kaivoon päin.


Videoista selviää, että vika on noin yhden metrin päässä sakokaivosta kaupungin kaivoon päin. 

Täytyy todeta, että videot ovat erinomaisia. Samalla sieltä näkyi talon alla olevat viemäriputket sekä putki kokonaisuudessaan sakokaivolta kaupungin kaivolle saakka.

Jotta joulu olisi turvattu, niin putken viallinen kohta oli laitettava kuntoon. 

Korjaus alkoi sillä, että soitin asiantuntijalleni tiistaina illalla 19.12.2023 , joka työkseen korjaa putkia kellonajasta riippumatta julkisella sektorilla. Suositteli Maanrakennus J. Lindroosia. Joten soitin J.lle keskiviikkona 20.12.2023 aamulla ja hän tuli tutustumaan paikkaan jo iltapäivällä. Totesi, että perjantaina 22.12.2023 tehdään homma pois kuuden tonnin koneella ja siihen menee muutama tunti.

Koitti se perjantai 22.12.2023 ja aamusta oli Maanrakennus J. Lindroos paikalla. Pari tuntia ja viallinen putken kohta oli korjattu. Täytyy todeta, että palvelutaso on ERINOMAINEN TASOLLA
  • asiantuntijallani, 
  • Erkki Salminen Oy:llä sekä 
  • Maanrakennus J. Lindroosilla.
Voin suositella osapuolia kaikille.

Hyvä Joulumieli saakoon nyt tulla kaikille.

K I I T O S !!!

Ei kommentteja: