sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Vappukiertue ja päiväkännipassi

Seija El Sayedin ideasta lähdettiin vappukiertueelle. Seijalla oli muuten ainoana päiväkännipassi matkassa. Ensin oli kohteena Koskenpäällä Rantapirtti ja ensimmäinen leima tuli sieltä päiväkännipassiin. Tosin nautimme "pienet" seisovasta pöydästä, koska herkullista pöytää ei voitu ohittaa. Sitten suunnattiin Koskelle Wanhalle Myllylle. Perään otettiin Bar Monttu. Seija oli ainoa, joka piipahti General Way Pubissa nopealla. Edessä oli pitkä siirtymä Uusi-Yijälän tilalle Patapirttiin. Siellä nautittiin Vappuun kuuluvia kuplivia. Seuraavaksi koitti Seppola ja uusittu Akuliina. Siellä kelpasi jo jokin muukin kuin nestemäinen. Tässä vaiheessa oli jo puolet porukasta tippunut matkasta. 

Päiväkännipassi ei ollut Seijalla vielä täynnä, mutta itse suunnistin kotiin. 

Seija jatkoi sosiaalisen median mukaan vielä Wanhaan Mestariin ja Hilpeeseen Hirveen. Tässä vaiheessa päiväkännipassi oli täynnä, kahdeksan kohdetta. Extrakiekka Ravintola Myrskyyn oli viimeinen etappi.

Idea oli hauska ja tulihan käytyä itsekin aika monessa paikassa. Tuppisuina emme olleet ja tarinat vaihtelivat laidasta toiseen, asiaa ja asian vierestä. 


Ei kommentteja: