perjantai 27. marraskuuta 2020

Blogin kyttääjän kyttääjä

On tämä kunnallispolitiikka mennyt kummalliseksi viime aikoina.

No puhelin pirahti. Soitto koski ihan muuta asiaa kuin minua, mutta nuuskaa tuli siltikin. Mutta nuuskaa ei tullut minulle. Sanoin, että mitä minulle soitat. Soita asianomaiselle. Tais jäädä soittamatta.

Sitten sivuttiin aiempia kirjoituksia "Blogin kyttääjä" ja sitä alkuperäistä "Se ainoa oikea vastuullinen päätös". Sanoin, että on se kummaa kyttäämistä, kun "Blogin kyttääjä" kirjoituskin ilmiannettiin. Siis ilmoitettiin taas ylipäällikölle.

Jouduin selventämään sitä ensimmäistä kirjoitusta, kun syytettiin jo salaisen tiedon vuotamisesta. Tämä oli ihan oma harha ihmisen päässä. Oli muuten julkisen kokouksen asioita.

No ei mene kauaa, kun tämänkin kirjoituksen kyttääjä ilmoittaa ylipäällikölle. Ja turpaan tulee ainakin ajatuksen tasolla. Mutta uskon, että puhelin ei pirahda enää. Tai ainakaan en vastaa enää.

Ihan hullun hommaksi on mennyt tämä kunnallispolitiikka.

Vaikka lupasin olla kirjoittamatta. Mutta tulin toisin aatoksiin. Tällä tavalla saan yöni paremmin nukuttua.

Pitäisikö jonkun jo vihdoin katsoa peiliin...

Suomessa on lait ja asetukset. Niiden mukaan mennään täälläkin. Jämsään ei tule rakentaa omaa tiukkaa lainsäädäntöä.


Muista nyt kyttääjä seuraava:

Mielipiteen- ja sananvapaus
19. artikla
Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus

Ei kommentteja: