perjantai 25. lokakuuta 2019

eFatbike - Himos / Patalahti

Piti lähteä työpäivän päätteeksi aivoja tuulettamaan, kun on lähes koko viikon ollut sisällä. Keli oli surkean näköinen ja jätin varuilta silmälasit pois, että ne ei kastuisi. Ei niillä silloin tee mitään. Mutta surkean näköinen keli yllätti, ei satanut tippaakaan.

Ensin polkaisin joen rantaan ja sitä kautta kansanopistolle. Siitä sitten vaan Säyryläntietä kohti Himosta. Golf-kentän kohdalla käännyin oikeaan ja kiersin lyöntiharjoittelulammen. Rinteen juurta ajelin kohti pohjoista. Sade on lieruttanut saven liukkaaksi. Ajelin siirtymää ensimmäiseen risteykseen saakka. Sitten laskettelin alas ja koukkasin Pohjois-Himoksen kahvion laajennusta katsomassa.

Sitten alkoi Patalahden kierto. Baana rupeaa olemaan jo ennestään tuttu. Himosrannasta oikaisin Patapirtille ja sitä kautta ajelin 9-tielle. Tien ylitin ja ajelin kohti tietä Hietapakka. Sitten vain kohti Haapajokea. Moiskalantietä painelin Hammaskalliontielle ja hiihtolatua pitkin Särkijärvelle. Kiersin järven ja ylitin Hartusvuoren. Sitten muutama mutka, keskusta tutuksi ja polkaisu Pispalaan.

Se oli siinä.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 29,0 km
Aika 1:39Ei kommentteja: