lauantai 1. tammikuuta 2022

Ketä äänestän aluevaaleissa?

Äänestän jämsäläistä, koska vain sillä voimme tuoda Jämsän näkemykset ja tarpeet esiin Keski-Suomessa. Ei jyväskyläläisellä ole riittävää tietopohjaa Jämsän asioista.

Äänestän aidosti rehtiä ja reipasta ihmistä, joka hoitaa yhteisiä asioita, eikä ole joka paikassa edustamassa itseään.

Äänestän aitoa ihmistä, joka teoillaan on osoittanut pystyvänsä hoitamaan yhteisiä asioita asioina. Korostan asioiden hoitamista asioina eli päättäjillä tulee olla riittävä tieto päätettävästä asiasta ajoissa. Sitten tästä tulee käydä laaja-alainen keskustelu, johon kaikki voivat vapaasti esittää omia näkemyksiään. Ja kaikkien näkemyksiä tulee kunnioittaa.

Äänestän laaja-alaista perehtyjää, joka kykenee ottamaan asioista selvän ja tekemään päätökset faktaan pohjautuvan tiedon pohjalta. Omaa järjen käyttöön tulee olla aikaa. En tule äänestämään "tyrkkyä", joka on nenänsä työntänyt kaikkiin mahdollisiin "komiteoihin", mitä maan päällä on olemassa.

Äänestän SOTE -asioista kiinnostunutta henkilöä, joka pystyy käsittelemään koko Keski-Suomen alueen asioiden hoitoa ihmisille parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen tulee ymmärtää, mitä SOTE -palveluja maakunta tilaa ja keneltä sekä miksi, julkinen / yksityinen. Julkista palvelutuotantoa täydentää yksityinen palvelutuotanto. Jos tätä ehdokas ei tätä edellä mainittua sisäistä, niin voi voi. Ääntä ei tule ainakaan minulta.

Äänestän rahan päälle ymmärtävää ihmistä, jonka ideologiassaan on sisäänrakennettuna ajatus, että rahaa on vain rajallinen määrä ja sitä tulee käyttää sen mukaan. Rahaa ei ole sen enempää.

Äänestän teknologiaan perehtynyttä ihmistä, joka kykenee hahmottamaan, mitä hyötyä uudella teknologialla voidaan saavuttaa Keski-Suomen maakunnassa. Elämme ainaisessa muutoksessa ja teknologia tuo ja luo meille monia ihan uusia mahdollisuuksia.

Äänestän seestynyttä, joka iän tuomalla kokemuksella kykenee tekemään oikeita päätöksiä.

Äänestän arvo -ihmistä, jonka arvot ovat kohdillaan ja joka ymmärtää kuinka tämä yhteinen yhteiskuntamme toimii.

Äänestän osaajaa, joka jo työnsä kautta on joutunut tekemään vaativia tehtäviä ja jolla on siihen kykyä.

Näillä pelimerkeillä äänestän tulevissa aluevaaleissa. Jämsäläinen edustaja on meille jämsäläisille tärkeä. Käykäämme siis kaikki vaaliuurnilla äänestämässä. Vain äänestämällä voit vaikuttaa.

Ei kommentteja: