sunnuntai 24. toukokuuta 2020

eFatbike - Paljakka / Suonsaari

Aurinkoisena sunnuntaina lähdimme suunnitellulle retkelle. Ensin ajelimme Kellokallion kautta Koskelle. Kiemurtelimme Linnasenrinteen ja Lavaojan kautta Paljakkaan. Käännyimme melkein heti junaradan alituksen jälkeen oikealle.

Ajelimme Mäkeläntietä, kunnes Malkasillan pellot näkyivät. Emme löytäneet oikeaa "polkua", vaan menimme jotain uraan pellon laitaan. Ajoimme peltoa pitkin Malkasillan talolle. Matka jatkui tovin Vuorilaaksontietä. Pellon kulmassa käännyimme vasempaan kohti Kastjärven pohjoispäätä. Ohitimme kodan ja ajoimme Kastjärventietä melkein maatalousoppilaitokselle. Käännyimme vasempaan ja ajoimme kohti Sorvajärveä.

Mökkiteiden risteyksessä käännyimme vasempaan maakuntauralle. Hetken päästä olimme upouudella metsäautotiellä, joka oli vielä erittäin kivinen ja möykkyinen. Ajastaan tulimme pururadalle ja suuntasimme kohti Hammaskalliontietä. Moiskalantietä menimme kohti pohjoista Virhiäntielle. Kävimme 9-tien laidassa mutta totesimme, että liikenne oli liian kovaa, rekkoja ja autoja molempiin suuntiin yhtenä jonona. Tulimme Virhiäntietä takasin Moiskalantielle. Ajelimme Ahvenlammen ja Palomäen kautta Lukkoilaan. Kiekan keskustassa heitimme ja sitten olimmekin jo Pispalassa.

Reitti Mäkelantieltä Vuorilaaksontielle "polun" ja pellon poikki oli vaikeahko. Ja samoin Sorvajärven mökkitieltä uuden metsäautotien kautta pururadalle oli kivinen ja monttuinen.

Mutta hieman yllytyshylly olin reitin valinnan suhteen ja kokeiltavahan tuo oli. Ei se reitti muuten olisi tutuksi tullut ;) 

Maitolaitureita oli matkalla 2 kpl eli maitolaiturien esiintyvyystiheys on 0,06 laituria per kilometri.

Sport Tracker näytti seuraavaa:
Matka 31,5 km
Ajoaika 2:18


Ei kommentteja: