perjantai 25. kesäkuuta 2021

Hyvää mittumaaria ystävät!

Ettehän unohda juhannustaikoja?

Tässä muistin virkistystä:

Jos juhannusyönä kiertää kolme kertaa pellon ilkosillaan, niin kolmannella kierroksella pitäisi vastaan tulla elämänkumppani. Todennäköisesti se on ammatiltaan ensihoitaja, poliisi tai maanviljelijä. Seurauksena 15 päiväsakkoa sekä yhdyskuntapalvelua. Mutta ei lasten parissa.

Jos katsoo kaivoon, lähteeseen tahi lampeen alasti juhannusyönä, voi nähdä puolisonsa. Harmi homma sinänsä, varsinkin jos puoliso on ollut kovinkin pitkään kaivossa.

Jos juhannusyönä liikkuu metsässä ja näkee virvatulen, niin kannattaa laittaa korkki kiinni. Toisaalta tässä on myös metsäpalon mahdollisuus.

Jos kieriskelee kasteisella niityllä alasti juhannusyönä, niin saa hyvän naimaonnen. Ja paljon muutakin: punkkeja, keuhkoputkentulehduksen, anafylaktisen reaktion timoteistä sekä taas päiväsakkoja.

Jos laittaa sen seitsemän yrttiä tyynyn alle yöttömänä yönä, näkee tulevan puolisonsa, ja jos yksikin yrteistä on cannabis sativa, näkee ihan mitä sattuu.

Jos kerää juhannuksen aikana 7 erilaista oluttölkkiä sängyn alle, saa niistä maanantaina 1,05e. Tämä taika toimii myös siideritölkeillä (paitsi jos ne on uitettu Virosta).

Ei kommentteja: